kunst

hjælpeløshed , subtile eller ville være brood hyppigt identificeret blandt piger. og af den grund i billederne af den unge tjekkiske fotograf – Tereza Vlčková – ikke se drengene. Surprise dog udtryk portrætterede crowd . Til sammenligning til deres uskyld stammer fra flertal gør en spøgelsesagtig indtryk.
boligindretning
Vi ser på “maske af engle funktioner, som dækker det, hvad der er i vores midte, og afkom kan være grusom “- understreger på sin hjemmeside kunstneren.

Interessant, i en række fotografier omvendt nogle par er biologiske søskende. Blandt de originale twin skind medmindre synes at være computergenererede kloner. Det mysterium, svært for at optrævle, der tjener i deres arbejde tjekkisk fotograf, tilskynde fantasi at lang rejse i søgen efter svarene på Spørgsmål , da ubesværet er på nuværende tidspunkt transform identitet eller ville være udbrede personlighed.
billeder på lærred
DeCaires Jason Taylor er en kunstner, som til hans værker var en enestående værelse. De undersøiske gallerier med en vis generthed hans skulpturer bliver ældre, bliver samtidigt hjem til fisk i fantastisk base under nederst på koralrev.

Hans business kunstnerisk tilladt flyve at en af ​​ den højeste grad vellykket øko- kunstprojekter, som du download fra eller ville være at levere periode for at komme sig. I bunden af ​​udstillingen er Taylor som farve og attraktivt alternativ for dykkere.
foto på lærred
Kunstneren bruger en speciel blanding tilpasset til havvand til cement, sand men , med den cement neutral pH. Nogle af hans værker omfatter og andre materialer, såsom keramiske fragmenter, glas – 95 procent er Denne inert materiale, mens og Taylor.

Tags: , , , ,

Comments are closed.